miercuri, 10 noiembrie 2010

all good things (come to an end )


 Atarna doar de un fir de nisip...mi-e dor de mare. 

.. realitate cruda. Te-am astupat din nou gratie melodiilor mele cu care visez, cu care ma simt trista...cu care plutesc. 

 De ce toate lucrurile bune trebuie sa se sfarseasca?..asta ar insemna oarecum ca n-a fost nimic bun in treaba aia, era o piesa care nu era la locul ei si totul functiona gresit..trebuia reluat de la inceput, dar ce rost avea cand putea fi inlocuit. Mare branza poti spune. Este!! o FOARTE mare branza..peste care nu poti trece asa  fara sa-ti pese. Dar incearca!! Te rog, iti garantez, mai mult decat oricine ca va fi bine. Si nu sunt toata lumea sa-ti spun asta doar ca sa scap, as putea tot atat de bine sa-ti enumar N chestii pentru care nu mai merita nimic, dar totusi merita. Ceva acolo cat de mic, merita. Si este real, palpabil, dulce, caldut. 

 E adevarat ca e trist cand totul ajunge intr-un punct mort, insa tot ce se sfarseste are si avantje. Gandeste-te ca data viitoare va fi mai bine. Sau nu, peste doua dati...peste trei. Va fi din ce in ce mai bine pentru ca vei acumula experienta, si poate la un moment dat nici nu va mai conta atat de mult experienta aia caci va fi cineva care te va accepta asa cum esti, pentru ca esti minunanta:X. Si daca eu, Anca, Cristiana, Diana, Ana, Edda, te acceptam asa cum esti, atunci si orice baiat idiot pe lumea asta te poate accepta. Pentru ca fara TINE lumea n-ar mai fi la fel. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu